۱۵۰ سال است که به منظور محافظت از ورقهای فولادی در برابر زنگ زدگی و خوردگی از روش گالوانیزه و غوطه ور کردن گرم (ورق گالوانیزه) نیز استفاده میشود که به عنوان یک روش تجاری مفید و موفق نیز یاد میشود.
با توجه به پیشرفت و تکنولوژی امروزه تمامی مراحل به صورت پیشرفتهتری به منظور جلوگیری از رسوب نیز انجام میشود که امروزه سه روش برای عدم زنگ زدگی و رسوب نیز مورد استفاده قرار میگیرد که عبارت است از: غوطه ور کردن گرم، تولید ورق گالوانیزه با سبک تولید گرم، گالوانیزه کردن الکترونیکی و در نهایت پاشش الکترونیکی، البته شایان ذکر است که متداولترین روش به منظور حفاظت ورقهای فولادی کربن در برابر زنگ زدن و خوردگی روش تولید ورق گالوانیزه با سبک گالوانیزه گرم میباشد.
با استفاده از این روش این محصول نسبت به انواع ورق آهن عمر بیشتری داشته و دوام بیشتری نسبت به انواع ورق آهن که در محیط مشاهده میکنیم، دارد؛ بنابراین متوجه شدیم که به منظور محافظت از ورقهای فولادی نور سرد شده در مواجه با زنگ زدگی و خوردگی روش غوطه ور کردن گرم ورق گالوانیزه را برای تولید انتخاب مینمایند، به طور کلی دو روش جهت تولید این محصول نیز وجود دارد که میتوانیم به بررسی کوتاهی در رابطه با آن بپردازیم، به منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ورق گالوانیزه گرم همچنین روشهای تولید با ما همراه باشید.
تولید ورق گالوانیزه گرم نسبت به انواع ورق آهن
همان طور که در متون بالا خدمت شما عرض کردیم در دو روش میتوان ورق گالوانیزم نیز تولید کرد، شایان ذکر است به منظور تولید انواع ورق آهن روشهای مختلفی وجود دارد که با انجام مرحله به مرحلهی آن محصول فولادی تولید میگردد، اما به دلیل خارج بودن تولیدات انواع ورق آهن از موضوع ذکر شده به آنها پرداخته نمیشود، بهتر است در مورد ورق گالوانیزه گرم و روش متفاوت آن نسبت به انواع ورق آهن توضیح دهیم، در روش اول که به SZ یا سند زیمیر معروف میباشند، قبل از غوطه ور در خط تولید عملیات حرارتی آنیل بر روی ورق فولادی نیز انجام میشود که میزان غلظت آلومینیوم بین ۰.۱ تا ۰.۳ نیز حفظ میشود و مقدار از این عدد کم یا بیشتر نخواهد شد، اما در روش دوم یا CN که تحت عنوان کوک نورتمون شناخته میشود از یک ورق فولادی با غلظت کمتر از ۰.۱ درصد وزنی استفاده میشود.
همیشه به منظور تولید انواع ورق آهن یک روش محبوبیت و ارجحیت بیشتری نسبت به سایرین دارد، در تولید این محصول هم این موضوع صادق است، بنابراین نتیجه میگیریم با دو روشی که خدمت شما معرفی کردیم یک روش جهت تولید گالوانیزه بیشتر مورد استقبال قرار میگیرد که روش SZ یا سند زیمیر همان روشی است که در مورد آن صحبت کردیم، در این روش کلافهای فولادی به شکل پیوسته به یکدیگر جوش داده میشوند و سرعت آن نزدیک به ۲۰۰ میلی متر در دقیقه میباشد، در این روش تولید به منظور افزایش چسبندگی پوشش تمام سطوح را از چربیها، ذرات جامد پاک سازی میکنند، البته این تنها دلیل پاک سازی نیست بلکه جهت آلوده نشدن مواد مذاب میباشد، به ویژه از ورود ذرات آهن نیز جلوگیری میشود.
معرفی یک تولید کننده جهت تولید ورق گالوانیزه گرم
همان طور که در متون بالا خدمت شما عرض کردیم، این محصول عمر بیشتری نسبت به انواع ورق آهن از لحاظ ماندگاری دارند که توسط کارخانه تولیدی فولاد مبارکه اصفهان تولید میشود که برخی از کاربردهای ورق گالوانیزه به شرح زیر میباشد:
- تابلوهای برق و سینی کابل
- سقف فلزی که بیشتر افراد با آن آشنایی دارند
- مخزنهای ذخیره آب
- تولیدات بسیار انبوه به منظور ماشین آلات کشاورزی و قطعات خودرو و تمام اجزای داخلی آن
موارد بالا به عنوان بخشی از کاربردیترین تولیدات توسط گالوانیزه میباشد که معرفی کردیم، بنابراین با توجه به موارد ذکر شده متوجه الزام و وجود این محصول فولادی شدیم که توسط آن چه تولیدات مهمی نیز صورت میگیرد و کارخانههای زیادی مانند فولاد مبارکه اصفهان به صورت استاندارد به تولیدات انبوه ورق گالوانیزه میپردازند که میتوان محصولات تولیدی را به وفور در بازار داخلی مشاهده نمود، بسیاری از افراد به دلیل طول عمر بالا و کارکرد فوق العاده این محصول فولادی را مورد استفاده قرار میدهند که علاوه بر قیمت بالاتر نسبت به سایر محصولات به دلیل استحکام بالا محبوبیت دارد.
برای مشاوره و خرید انواع ورق گالوانیزه با مشاورین ما با شمارهی ۰۳۱۳۵۰۲۰ در ارتباط باشید. از این که برای مطالعه مقاله صبا فولاد با ما همراه بودید، متشکریم.
۱۵۰ سال است که به منظور محافظت از ورقهای فولادی در برابر زنگ زدگی و خوردگی از روش گالوانیزه و غوطه ور کردن گرم استفاده میشود.
این ورق به دو روش SZ یا سند زیمیر و روش CN که تحت عنوان کوک نورتمون شناخته و تولید می شود.
از کاربردهای ورق گالوانیزه می توان به تابلوهای برق و سینی کابل، سقف فلزی، مخزنهای ذخیره آب و ماشین آلات کشاورزی اشاره کرد.
برای خرید انواع ورق گالوانیزه می توانید سفارش خود را به صورت آنلاین در وب سایت صبا فولاد ثبت کنید و یا با شماره ۰۳۱۳۵۰۲۰ ارتباط برقرار کنید.